مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
بستنی سنتی ایرانی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
شیر چرب |
1 لیتر |
شکر |
400 گرم |
ثعلب |
یک قاشق غذاخوری |
گلاب |
نصف استکان |
خامه | 100 گرم |
پسته خرد شده | 50 گرم |
زعفران | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
ابتدا شکر و ثعلب را خوب با هم مخلوط می کنیم سپس شیر را اضافه می کنیم خوب حل شود سپس گلاب و زعفران را به آن اضافه نموده و هم می زنیم. سپس داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و بمدت 40 دقیقه می گذاریم تا خوب سفت شود.
خامه را داخل یک سینی پخش می کنیم و سپس داخل فریزر می گذاریم یک تا دو ساعت بعد بیرون آورده و با کاردک می تراشیم و داخل بستنی نان می ریزیم و پسته را هم به آن اضافه نموده بمدت 7 الی 8 ساعت داخل فریزر قرار داده و سپس سرو می کنیم.
منبع : groohashpazi.blogfa